Trouwen Krimpenerwaard

Officiële trouwlocatie in de Krimpenerwaard

Wist u dat u niet alleen uw feest in Het Koetshuis kunt vieren maar daarnaast ook officieel in het huwelijk kunt treden? De gemeente Krimpenerwaard heeft Het Koetshuis aangewezen als officiële trouwlocatie.
Om te beginnen leidt een veertien meter lange rode loper het bruidspaar naar de huwelijkszetel waar de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk zal voltrekken. Na het ‘ja-woord’ knallen de kurken en wordt er getoost. Na het in ontvangst nemen van de felicitaties wordt de bruidstaart aangesneden en kan het feest pas echt beginnen. Beeld u eens in hoe mooi dat zou zijn, het complete karakteristieke plaatje en dat allemaal op één locatie! Trouwen Krimpenerwaard: een dag om nooit te vergeten!

Neem contact met ons op

De zalen

Het Koetshuis beschikt over twee verschillende zalen: de Ruiterzaal en de Koetsierskamer. De beide zalen hebben hun eigen charme en bieden ruimte aan een verschillend aantal personen.
Zo is de Ruiterzaal uitermate geschikt voor gezelschappen van 40 tot 225 personen en is de Koetsierskamer een sfeervolle zaal welke geschikt is voor gezelschappen van 10 tot 85 personen. De Koetsierskamer beschikt tevens over een aangrenzend terras.

Bekijk de Ruiterzaal Bekijk de Koetsierskamer

Trouwen Krimpenerwaard – Een van de mooiste gebieden in Nederland

Trouwen Krimpenerwaard is een mooie, rustige gemeente centraal gelegen in het Groene Hart. Deze rustige gemeente tussen Gouda, Rotterdam en Utrecht in, is de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven.

Omdat geen bruidspaar hetzelfde is, is ook de verzorging van een huwelijksdag altijd maatwerk. Door middel van een persoonlijk gesprek worden uw wensen zo goed en duidelijk mogelijk in kaart gebracht. En na deze kennismaking wordt voor uw huwelijksdag een offerte op maat opgesteld. De woorden trouwen & Krimpenerwaard zullen u na de huwelijksdag altijd bij blijven. Wilt u meer weten over onze andere diensten bekijk dan onze pagina over Catering Zuid-Holland of Feestlocatie Krimpenerwaard.

Geïnteresseerd in deze prachtige trouwlocatie? Neem dan snel contact op. Dit kan gemakkelijk door middel van het invullen van het contactformulier op de site of te bellen naar 0180-513780.

Bekijk hier onze brochure Neem contact met ons op