Ruiterzaal

Sfeervolle feestlocatie

Deze sfeervolle zaal is uitermate geschikt voor het vieren van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Feestelijke bruiloften, verjaardagen en jubilea maar ook zakelijke bijeenkomsten als bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten en recepties kunnen in de ruiterzaal verzorgd worden. Samen met u kijken wij naar de beste opstelling en aankleding om er een bijzondere dag van te maken.

Officiele trouwlocatie

Wist u dat u niet alleen uw feest in Het Koetshuis kunt vieren maar daarnaast ook officieel kunt trouwen? Om te beginnen leidt een veertien meter lange rode loper het bruidspaar naar de huwelijkszetel waar de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk zal voltrekken. Na het ‘jawoord’ knallen de kurken en wordt er getoast. De bruidstaart wordt aangesneden en daarna kan het feest pas echt beginnen. Beeld u eens in hoe mooi dat zou zijn; het complete karakteristieke plaatje en dat allemaal op één locatie!

Praktische informatie

De Ruiterzaal biedt plaats aan maximaal 220 personen, afhankelijk van de opstelling.

Diners maximaal 100 personen
Buffetten maximaal 150 personen
Recepties/feestavonden maximaal 220 personen

Maar de ruimte is ook zo in te richten dat kleinere gezelschappen een gezellige intieme sfeer kunnen ervaren. Liever een iets knussere ruimte boeken? Wellicht is de Koetsierskamer dan meer geschikt voor u.

Bent u van plan om echt groots uit te pakken? Wanneer u de Ruiterzaal combineert met de Koetsierskamer biedt Het Koetshuis plaats aan maximaal 300 personen.

Interesse?

Eigenlijk bent u dus met elk gewenst gezelschap van harte welkom.
Bent u benieuwd of de ruiterzaal geschikt is voor u als feestlocatie? Neem dan contact op of bekijk alvast onze brochure!

   

Ruiterzaal 11
Ruiterzaal 10