Catering Zuid-Holland

Het Koetshuis, uw Catering Zuid-Holland

Ook wanneer u liever uw feest op uw eigen locatie wilt vieren, kan Het Koetshuis u van dienst zijn. Of het nu gaat om het leveren van hapjes of het verzorgen van een tijdelijke accommodatie met complete inrichting, Het Koetshuis verzorgt het voor u.

Het team van Het Koetshuis is al jaren gespecialiseerd in de catering Zuid-Holland en de aankleding van feesten en partijen op locatie en neemt graag de verzorging van u over, zodat u te gast kunt zijn op uw eigen feest, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de hapjes, de drankjes en de aankleding.

Heeft u een evenement in een bedrijfshal en bent u opzoek naar een complete wand- en plafondbekleding of zoekt u een tent met complete inrichting en catering voor in een weiland? Niet is te gek voor ons! Bij u thuis of op een externe locatie verzorgt Het Koetshuis uw catering. Zuid-Holland is ons zeer bekend en in het grote buitengebied van de regio Krimpenerwaard hebben wij al bij veel feesten de catering mogen verzorgen.

Neem contact met ons op

Lokale producten als hoofdleverancier

Zeker wanneer u waarde hecht aan de kwaliteit van de producten op uw feest bent u bij Het Koetshuis aan het juiste adres voor de catering. Zuid-Holland is de hoofdleverancier van de producten die Het Koetshuis gebruikt, provinciale en regionale producten krijgen te allen tijde de voorkeur. De producten die onze keuken gebruikt, zijn van hoge kwaliteit en ze komen waar mogelijk uit de omgeving. Dat noemen wij catering Zuid-Holland.

Neem contact met ons op

Persoonlijk contact

Geen locatie of opdrachtgever is hetzelfde en daarom is ook een cateringpartij altijd maatwerk. Door middel van een persoonlijk gesprek worden uw wensen zo goed en duidelijk mogelijk in kaart gebracht. En na deze kennismaking wordt een offerte op maat voor uw unieke feest samengesteld. Wilt u meer weten over onze andere diensten bekijk dan onze pagina over Trouwen Krimpenerwaard of Feestlocatie Krimpenerwaard.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan snel contact op! Dit kan gemakkelijk door middel van het invullen van het contactformulier op de site of door te bellen naar 0180-513780.

Bekijk onze brochure