Catering

Het team van Het Koetshuis is zeer ervaren in het verzorgen van feesten en partijen op locatie. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Zo kunt u eindelijk een keer te gast zijn op uw eigen feest zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw gasten wel goed worden verzorgd. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Catering en aankleding

Of het nu gaat om het aankleden van een bedrijfshal met wand- en plafondbekleding of om het plaatsen van een complete tent met inrichting in een weiland. Niets is te gek voor Het Koetshuis!
Vooral in de regio Krimpenerwaard, met een zeer groot buitengebied, worden er veel feesten “thuis” of om het huis gevierd. Of uw feest nu klein of groot is, aan huis of op een aparte locatie, Het Koetshuis is uw partner.

Goed eten

Zeker wanneer u de kwaliteit van het eten belangrijk vindt is uw feest bij Het Koetshuis in goede handen. Wij werken uitsluitend met de allerbeste streekproducten zodat we de kwaliteit van onze service niet alleen in de locatie maar ook in het eten kunnen doortrekken. Goed eten vinden wij belangrijk, u toch ook?

Persoonlijk contact

Geen locatie is hetzelfde en daarom is catering altijd maatwerk. Wij vinden het daarom fijn om uw wensen in kaart te brengen met een persoonlijk gesprek. Na onze kennismaking verzorgen wij een offerte op maat voor uw unieke feest.
Mogen wij ook voor u aan de slag? Neem dan snel contact met ons op.

 

Grillplaat op locatie
Impressie buffet op locatie