Feestlocatie Krimpenerwaard

Het Koetshuis, de Feestlocatie Krimpenerwaard

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in de Krimpenerwaard bent u bij Het Koetshuis aan het juiste adres. Het Koetshuis is de geschikte locatie voor elk feest. Trouwerijen, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten of recepties, alles is mogelijk in een van onze twee prachtige zalen.

Dat ieder feest anders is begrijpen wij als geen ander. We doen er daarom alles aan om het feest zo in te richten dat het echt úw feest wordt. Het feest dat aan al uw verwachtingen en wensen zal voldoen. Samen met u kijken we naar de beste opstelling, inrichting en aankleding van de zalen. Zo maken we er een hele bijzondere dag van.

Neem contact met ons op

Twee prachtige zalen

Feestlocatie Krimpenerwaard Het Koetshuis beschikt zoals eerder vermeldt over twee zalen. Beide zalen hebben hun eigen sfeer en bieden ruimte aan een verschillend aantal mensen. De sfeervolle Ruiterzaal biedt afhankelijk van de inrichting plaats aan maximaal 220 personen. Ook kleinere groepen kunnen terecht in deze ruimte door de opstelling dusdanig te veranderen dat er een intiemere sfeer gecreëerd wordt.

Naast de Ruiterzaal beschikt Het Koetshuis ook over de Koetsierskamer. Deze intieme zaal is de ideale plek voor een lunch, high tea, brunch of verjaardag. In de koetsierskamer is ruimte voor een groep van maximaal 75 personen. Door het heerlijke terras is dit ook de ideale plek voor uw bijeenkomst, receptie of vergadering.

Neem contact met ons op

Meer dan alleen een locatie

Bij Het Koetshuis draait het om meer dan alleen een mooie locatie. Bij Het Koetshuis mag u eten van de beste kwaliteit en service van de bovenste plank verwachten. Alles om u een onvergetelijke en gezellige dag te bezorgen!  Wilt u meer weten over onze andere diensten bekijk dan onze pagina over Trouwen Krimpenerwaard of Catering Zuid-Holland.

Bent u benieuwd welke zaal van Het Koetshuis het meest geschikt is voor uw feest of partij? Neem dan eens contact met ons op. We kunnen u door middel van een vrijblijvend gesprek een juiste impressie geven van Het Koetshuis. Voor wat inspiratie kunt u alvast de brochure bekijken. Dan bekijkt u op het gemak de mogelijkheden van onze feestlocatie Krimpenerwaard - Het Koetshuis daar moet u zijn!

Bekijk onze brochure