Koetsierskamer

Een lunch, high tea, brunch of verjaardag met een heerlijk middagzonnetje op ons terras. Of toch een borrel, diner, vergadering of feestavond? U vraagt en wij draaien. De Koetsierskamer ademt sfeer, en in combinatie met ons heerlijke terras is dit een ideale plek voor uw bijeenkomst. Het buffet kan worden verzorgd voor een gezelschap tot 75 personen. Net als bij de Ruiterzaal is de indeling van de zaal bepalend voor de capaciteit.

Proef de gezellige sfeer

Bij Het Koetshuis draait alles om de sfeer. Dit merkt u niet alleen aan de locatie maar ook aan de kwaliteit van ons eten en onze service. Wij maken het u gemakkelijk en zorgen voor een onvergetelijke gezellige dag.

Handig om te weten

Diners maximaal 60 personen
Buffetten maximaal 50 personen
Recepties maximaal 75 personen

Heeft u een groter gezelschap dan kunt u ook de Koetsierskamer samen met de Ruiterzaal combineren. Met deze combinatie kunt u maar liefst 300 personen kwijt.

Alvast kennis maken?

Bent u benieuwd welke zaal het meest geschikt is voor uw feest of bijeenkomst? Neem contact op en wij plannen graag een bezichtiging met u in. Onder het genot van een lekkere kop koffie bespreken we samen de mogelijkheden. Liever even rustig rondneuzen? Bekijk dan onze brochure alvast en wie weet mogen wij u snel verwelkomen.

Koetsierskamer 21
Koetsierskamer 20