Over ons

Hoe het allemaal begon
Anton de Wilde heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de horeca. Dat leidde op 1 maart 2004 tot de overname van Restaurant Het Koetshuis. Een à la carte restaurant en een feestzaal was de start van een succesvolle onderneming. Vrijwel direct na de overname kwam er steeds meer vraag naar feesten en partijen op locatie.

Investering en groei
In 2006 is er fors geïnvesteerd in materiaal, 2 bedrijfswagens en een flinke aanhanger. Door de constante groei van de partijen is in 2009 besloten om het à la carte gedeelte ook voor feesten en partijen te gaan gebruiken. De naam werd veranderd in Het Koetshuis Party-& Cateringservice. Door continue veel aandacht te besteden aan het verzorgen van feesten en partijen leidt dit tot een goed gevulde agenda.

Wij maken uw dag onvergetelijk
Vanaf de eerste kennismaking met bijvoorbeeld een bruidspaar tot aan het vertrek na afloop van de bruiloft, tot in detail wordt alles conform afspraak uitgevoerd. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”, of het nu om een schaal hapjes afleveren gaat of om een feestavond van 180 personen, er wordt veel zorg aan besteed.
Vanuit deze toewijding zijn Anton de Wilde en zijn team al sinds 2004 in de regio Krimpenerwaard en ver daar buiten een begrip.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op of bekijk onze brochure.

Wagens van het Koetshuis
Het Koetshuis Buiten logo